Manon is gediplomeerd in:

Reiki 1, 2 en Master

Crystal Healing

Klinische Hypnose met 14 specialismes 

Breathwork

Pineal Gland Activation

EFT (Emotional Freedom Technique)

Psychotherapie

Homeopathie

Iriscopie

Master Herbalist

Acupunctuur basis

Draken Energie

Medium

Aura lezen

Light Language

Tantra

Pilatus

Kundalini Yoga

Sjamanisme

Wie is Manon Collé...

Ik ben geboren te Leerdam op 24-12-1974. Van jongs af aan zag, voelde en wist ik al een heleboel “dingen” die voor anderen niet zichtbaar waren. Ik leef mijn 126 ste en tevens laatste leven hier op Aarde. Door het bereiken van mijn Verlichte staat in 2019 ben ik de afgelopen jaren op Energetisch gebied gigantisch ontwikkeld. Zo zijn er bij mij op dit moment 15 strengen DNA geactiveerd en leef ik in een trillingsfrequentie van 1150 hz. Ik heb 7 extra chakra's boven en onder mij en 45 kleine en 13 grote extra chakra's in mijn Lichtlichaam. Mijn Kundalini is volledig geactiveerd en mijn Pineal Gland zit nu op 85%. Ik heb contact met meerdere Buitenaardse, deze geven mij soms ook een Channeling en Download. Door mijn gave van het zien van alle energieën is het mijn missie geworden om alle trauma's, negatieve Entiteiten en Dark energies te verwijderen uit jullie veld, het collectieve veld en moeder Gaia.

In 2010 begon ik een spirituele praktijk in IJsselstein. In 2012 ben ik verhuisd naar Spanje, daar had ik een Health Resort in het binnenland waar ik persoonlijke groei therapie vakanties verzorgde. In januari 2016 begon ik mijn huidige praktijk in Spanje aan de kust, waar ik klinische Hypnose, EFT en Psychotherapie gaf. In januari 2020 ben ik in Nijmegen gaan wonen, omdat ik meer mensen wilde helpen in NL. Naast alle therapieën die ik geef in mijn praktijk, geef ik ook elke week cursussen en workshops aan groepen. Inmiddels 34 diploma’s verder en een druk bezochte praktijk, blijft Spanje toch aan mij trekken. Dus daarom heb ik besloten om 1 x in de maand weer Healing Retreats te gaan geven in Spanje, maar dan in een nieuw jasje.

 

Wie is Manon volgens een Cliënt:

Manon is een lieve vrouw die vele gaven heeft. Ze is helder wetend en ze kan de Chakra’s , Aura’s en energiesystemen zien. Zij werkt samen met de A.A. Michaël, Raphaël, Gabriël en Uriël en heeft een team van 10 Draken die haar helpen in het schoonmaken van de Chakra’s. Manon is ook een Reiki Master en ze is gediplomeerd in alles wat zij doet.  

1 behandeling van Manon heeft al een grote impact op je leven!

Wil je meer informatie over wat Manon voor jou kan doen, bezoek dan eens haar website:

praktijkvoorpersoonlijkegroei.jouwweb.nl