Wat zit er in de Tool Box?

-Pineal Gland Activation

-Hypnose

-Breathwork

-EFT ( Emotional Freedom Technique)

-Healing van de Chakra’s en de Aura

-Witte Salierook reiniging ceremonie

-Lichaamsoefeningen om de Chakra’s en de Meridianen te activeren.

Alle activiteiten zijn een groepsactiviteit! 

 

HEALING CHAKRA’S EN AURA:

Iedereen ontvangt een Healing van mij.

Wat doe ik tijdens een Healing: Ik heb de gave om alle energieën te zien.

Ik begin met de zeven grote Chakra's schoon te maken de Root, de Sacral, de Solar, the Heart, de Throat, de 3 Eye en de Crown Chakra. Ik haal alle trauma's eruit en zet de Chakra's in de juiste kleur en frequentie. Dan doe ik de 5 Chakra's boven je hoofd richting de Centrale Zon en de vijf Chakra's onder je voeten naar het Moeder Kristal in midden aarde. Dan lijn ik je uit vanaf de Centrale Zon naar het Moeder Kristal en terug. Tevens maak ik de zeven lagen van je Aura schoon en verwijder eventuele entiteiten. Ik snijd alle koorden door die je niet meer nodig hebt en herstel de aura waar reparatie nodig is. Dan download ik de lichtcodes in je energiesysteem en je lichtlichaam, deze activeren je DNA herstel. Tevens activeer ik ook je Pineal Gland waardoor je meer verbinding met jezelf krijgt en je licht lichaam. Ik kan ook in het lichaam kijken en implantaten en programma's verwijderen (door psychic surgery) die niet meer voor jouw hoogste goed zijn. De Aartsengelen Michaël, Rafaël, Uriël en Gabriël helpen mij en ik heb een team van 10 Draken die mij helpen met het schoonmaken van de Chakra's. In de Healing activeer ik je Merkabah en Maharic Shield. Ik gebruik in de Healing ook de Reiki symbolen, kristallen, licht language en lichtcodes.

Ik ben volledig gediplomeerd in alles wat ik doe tijdens een Healing!

Kortom na een uurtje Healing voel jij je weer als herboren!

Ik leer je ook  technieken waarmee je je eigen Chakra’s gezond kunt houden.

 

DE PINEAL GLAND ACTIVATION:

Pineal gland activation, ook wel bekend als het activeren van de pijnappelklier, is een praktijk die gericht is op het stimuleren en optimaliseren van de functie van de pijnappelklier, ook wel het derde oog genoemd. De pijnappelklier is een kleine klier in het midden van de hersenen en staat bekend om zijn rol in het reguleren van hormonen, het reguleren van slaap-waakpatronen en het bevorderen van spirituele ervaringen.

Door middel van verschillende technieken en oefeningen, zoals meditatie, ademwerk en specifieke visualisaties, wordt de pijnappelklier  geactiveerd en de energie in dit gebied te verhogen. Dit kan resulteren in een verhoogd bewustzijn, helderheid en intuïtie. Mensen die zich bezighouden met pineal gland activation merken dat het kan leiden tot diepere spirituele inzichten, verhoogde creativiteit, verbeterde intuïtie en een groter gevoel van verbondenheid met het universum.

Tevens leer je de Pineal Gland te detoxen en te activeren door o.a. Yin Tang Golden Tapping en Meditaties.                                                   De Pijnappelklier is de ontvanger en zender van je lichaam. Door goed contact hiermee te maken, kun je veel makkelijker alles dat je wilt in je leven manifesteren. We doen alle oefeningen en meditaties gezamenlijk!

 

HYPNOSE:

De laatste dag krijg je 1 hypnose sessie waarin je alle laatste onderbewuste stukjes stress, trauma’s en karma  in de familielijn oplost.

Hypnose is een staat van diepe ontspanning en gerichte aandacht, waarin iemand toegankelijker is voor suggesties en positieve veranderingen in het onderbewustzijn kunnen plaatsvinden. Het is een natuurlijke en aangename staat van bewustzijn die vergelijkbaar is met een diepe meditatieve toestand.

Tijdens de hypnosesessie wordt je in een staat van verhoogde ontvankelijkheid gebracht. Dit gebeurt door middel van ontspanningstechnieken en het focussen van de aandacht. In deze staat van hypnose kunnen belemmerende overtuigingen en patronen in het onderbewustzijn worden onderzocht en getransformeerd.

Hypnose wordt vaak gebruikt om verschillende doelen te bereiken, zoals het verminderen van stress, het verlichten van angst, het beheersen van pijn, het verbeteren van zelfvertrouwen, het bevorderen van gedragsveranderingen en het versterken van positieve overtuigingen. Het kan ook worden gebruikt als ondersteuning bij het behandelen van trauma's, verslavingen en andere emotionele en psychologische uitdagingen.

 

BREATHWORK:

Breathwork, ook wel ademwerk genoemd, is een praktijk die gericht is op het bewust en opzettelijk veranderen van je ademhaling om verschillende effecten op je fysieke, mentale en emotionele welzijn te bereiken. Het is een krachtige techniek die wordt gebruikt om stress te verminderen, emotionele blokkades los te laten, energie te vergroten en diepe ontspanning te bevorderen.

Tijdens een breathwork-sessie wordt de ademhaling gecontroleerd en gericht gestuurd. Er zijn verschillende ademhalingspatronen en technieken die kunnen worden gebruikt, afhankelijk van het doel van de sessie. Dit kan variëren van langzame, diepe ademhalingen tot snelle, ritmische ademhalingen.

Door bewust te ademen en te werken met specifieke ademhalingstechnieken, kun je de zuurstoftoevoer naar je lichaam verhogen, de bloedsomloop stimuleren en spanning en stress verminderen. Het kan ook helpen om diepe emotionele blokkades los te laten, bewustzijn te vergroten en een gevoel van welzijn en helderheid te bevorderen.

Breathwork biedt een krachtige manier om bewustzijn te vergroten, spanning los te laten en welzijn te bevorderen door vastzittende energie weer in beweging te brengen.

 

EFT Therapie:

Emotional Freedom Technique is een psychologische acupunctuur techniek die ik dagelijks gebruik in mijn praktijk.

(Praktijk voor Persoonlijke Groei en Hypnose Therapie).

Voordelen van EFT-therapie:

  1. Emotionele bevrijding: EFT-therapie biedt een unieke benadering om emotionele lasten en negatieve gevoelens los te laten. Door zachtjes te tikken op specifieke meridiaanpunten op het lichaam, kun je emotionele blokkades opheffen en de energiestroom herstellen. Dit opent de weg naar emotionele bevrijding en geeft je de vrijheid om volledig te genieten van het leven.
  2. Stressvermindering: EFT-therapie is een krachtig instrument voor stressvermindering. Het helpt je om stress en spanningen los te laten, waardoor je veerkrachtiger wordt in het omgaan met uitdagingen. Door het verminderen van stressniveaus, verbetert EFT je algehele welzijn en bevordert het een gevoel van innerlijke rust en kalmte.

  3. Traumaverwerking: EFT-therapie heeft zich ook bewezen als een effectieve methode voor traumaverwerking. Het kan helpen bij het verminderen van de emotionele lading en negatieve gevolgen van traumatische ervaringen. Door het toepassen van EFT-technieken kun je jezelf bevrijden van de impact van het verleden en een positieve toekomst tegemoet gaan.

  4. Zelfontwikkeling: EFT-therapie biedt niet alleen genezing, maar ook mogelijkheden voor persoonlijke groei en zelfontwikkeling. Het helpt je om belemmerende overtuigingen los te laten en nieuwe, positieve overtuigingen te verankeren. Hierdoor kun je je volledige potentieel bereiken en een vervuld en authentiek leven leiden.

  5. Verbeterde relaties: Door emotionele blokkades op te heffen en negatieve emoties los te laten, kan EFT-therapie positieve veranderingen in je relaties teweegbrengen. Het helpt je om emotionele bagage uit het verleden los te laten en op een gezondere manier verbinding te maken met anderen.

Ik leer je hoe je deze techniek op jezelf kunt toepassen, zodat je de vastzittende trauma’s en alle andere ongewenste aandoeningen zelf kunt oplossen! In deze 5 dagen ben jij volledig verlost van je boosheid, verdriet, stress, onrust, schaamte enz.

 

WITTE SALIE ROOK CEREMONIE:

Op de dag van aankomst word je gereinigd met witte salie rook!

Tijdens een rookreiniging ceremonie wordt een bundel gedroogde witte salie aangestoken, waardoor een heerlijke geurige rook vrijkomt. Deze rook wordt gebruikt om negatieve energieën te verdrijven, ruimtes te zuiveren en een gevoel van harmonie en welzijn te bevorderen.

Terwijl de rook zich verspreidt, wordt deze zorgvuldig rond je lichaam geleid. Dit ritueel wordt vaak begeleid door gebeden, intenties en positieve affirmaties, waardoor de helende kracht van de witte salie wordt versterkt.

Tijdens een witte salie rookreiniging ceremonie kun je jezelf openstellen voor diepe ontspanning, innerlijke rust en vernieuwing. Terwijl de rook je omringt, voel je hoe negatieve energieën worden losgelaten en ruimte wordt gemaakt voor positieve en zuivere vibraties. Het is een moment van reflectie, zuivering en het cultiveren van positieve intenties.

 

LICHAAMSOEFENINGEN :

Versterk je chakra's, de energiecentra die verantwoordelijk zijn voor verschillende aspecten van je leven, en harmoniseer je meridianen, de energetische kanalen die door je lichaam lopen.

Ervaar de voordelen van een uitgebalanceerd energiesysteem: verhoogde vitaliteit, emotionele stabiliteit en spirituele groei. 

Ik begeleid je stap voor stap, zodat je de oefeningen veilig en effectief kunt uitvoeren, ongeacht je ervaringsniveau.

Of je nu een beginner bent die nieuwsgierig is naar de wereld van energiewerk, of een gevorderde beoefenaar die zijn/haar praktijk wil verdiepen, deze lichamelijke oefeningen zijn geschikt voor iedereen.

Laad je chakra's op, balanceer je meridianen en omarm een leven vol vitaliteit en harmonie. 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb